Vision og Værdier

Mission

At være den virksomhed i Skandinavien som virksomheder i udlandet tænker på når de søger folk til stillinger med et Skandinavisk sprog

Vision og værdier

Ambitiøse
Vi skal være nytænkende og innovative i forhold til at skabe jobs i udlandet for unge og professionelle i Skandinavien. Vi sætter store krav til os selv såvel som vores samarbejdspartnere og klienter. Vores jobs skal målrettes den enkelte. Om du tager et sabbatår efter gymnasiet, en pause i studierne eller søger drømmejobbet i udlandet, så vil vi være din foretrukne sparringspartner.

Mennesker
Vi er i en branche hvor vi har med mennesker at gøre. Vores klienter og virksomheder skal vide at de med os i hånden har med en virksomhed at gøre som sætter menneskelige værdier højt. Vi skal være imødekommende. Der skal være højt til loftet, og vores kunder skal mærke at der hos os altid er plads til masser af smil og humor.

Eksperter
Vi bevæger os kun i brancher hvor vi har eksperter siddende. Vores rådgivning i forhold til de jobs vi tilbyder, skal være i top. Vi skal hele tiden være nysgerrige og omstillingsparate på nye trends.

Troværdige
Vi ved det er en stor beslutning som skal tages når man vælger at flytte til udlandet (Vi har selv været der). Derfor er troværdighed og åbenhed en af de værdier som vi vægter allerhøjst. Vi presser ingen til at tage et job i udlandet. Har man ikke sig selv med 100%, så bliver ens udlandsophold også derefter.