Sprog jobs

Sprog jobs
Language Jobs
Multilingual jobs
Bilingual speakers

At have et andet sprog end Engelsk er et stort plus hos de store virksomheder ude i Verden. Og specielt personer med skandinaviske sprogkundskaber er i høj kurs.

Hos Nordic Recruitment har vi stor fokus på Irland. Irland er hovedsæde for 18 ud af 20 af de største virksomheder i verden. IBM, Microsoft, Apple, Google, Linkedin, Paypal, Dell er alle repræsenteret i Irland.

Hvilke brancher kan jeg få arbejde i ?
Hos Nordic Recruitment beskæftiger vi os hovedsageligt med jobs indenfor IT, Salg og Service og Marketing. Disse brancher er utrolig brede og spænder fra at teste computerspil for EA, oprettelser af danske kampagner for Google, generere salg for diverse IT produkter til Kundeservice og IT support for nogle af de største amerikanske virksomheder på markedet. Alle disse jobs kræver at man som minimum taler et skandinavisk sprog.
Send dit Engelske CV idag, du er måske tættere på et job I udlandet end du tror. Vi svarer dig indenfor 4 arbejdsdage Send CV

Hvorfor skal jeg tage et arbejde i udlandet?
At have arbejdet i udlandet giver dig et kæmpe boost i forhold til din fremtidige karriere. At kunne skrive på sit CV at man har arbejdet i udlandet, viser ikke blot at man investere i sin fremtid og karriere, men også at man er villig til at gøre det ekstra det kræver i forhold til sin udvikling som menneske. Personligt vil du få en masse oplevelser og møde mennesker fra hele verden, lære en ny kultur at kende samt drage fordel af den lave skat og leveomkostninger.

Bonus:
Irland er mindre end 2 timers flyrejse fra Danmark og flybilleterne kan fås ned til 500kr for en retur billet. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme hjem til mors fødselsdag eller julefrokosten med vennerne og veninderne. om Irland

.

Vi Synes at Dell gør det rigtig godt I deres promotion video. De rammer spot on på Dublin som by, og giver et godt indblik I hvordan arbejdsmiljøet er I de store  virksomheder.