Om os

Boost dit CV med et job I udlandet

Nordic Recruitment er et helt nyt koncept i Danmark som har fokus på at få unge talentfulde drenge og piger ud og prøve kræfter med et arbejde i udlandet. Om du lige har afsluttet gymnasiet, uddannelsen, eller bare har lyst til at arbejde i et andet land. Så er det os du skal kontakte.

Vores koncept er nytænkende og innovativt indenfor rekruttering af unge talenter til stillinger i udlandet. Vores screeningmodel bygger på åbenhed, professionalisme og sammenhold. Disse dyder gør at du med os som virksomhed får en medspiller som arbejder for dig, og sikrer dig de bedste muligheder og vilkår for et succesfuldt ophold i udlandet.

Vi er ikke som de andre, plejer vi at sige. Da vi hovedsageligt har med unge mennesker at gøre, har vi stor fokus på vores klienter. For at du får den bedste start på dit nye job, har vi dansktalende konsulenter siddende både i Danmark og Irland. Vi vil gerne sikre os at du er bedst muligt klædt på inden du siger ja til et udlandseventyr. At vi selv er repræsenteret i det land du kommer til at arbejde i, gør at vi har fingeren på pulsen og derfor altid er klar til at sikre dig de bedste ledige jobs.

Vores jobs er hovedsageligt placeret i Irland, som er hovedsæde i Europa for nogle af verdens største virksomheder. Facebook, Google, LinkedIn, Apple, EBay, Amazon, HP og IBM. Bare for at nævne nogle få.

Vores team består af erfarne konsulenter indenfor IT, salg og service. Derfor er det netop indenfor disse brancher vi hovedsageligt opererer.

Vi er meget aktive på de sociale medier. Så husk at følge os på Facebook, LinkedIn, Twitter og Google Plus.

Har du spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os Her