Tips og Råd

Gode råd til dit CV

 1. Gennemgå ofte dit CV, og lav gerne flere versioner. Husk, at opdatere det løbende, også selvom du er i arbejde. Man risikerer at glemme de erfaringer og resultater, som er berettiget på et CV.
 2. Målret et nyt resumé i starten af dit CV til hvert job du søger – så opleves du som et bedre match til jobbet
 3. Få andre til at læse dit CV igennem. Så undgår du de slåfejl, som man som regel selv ser sig blind på, og samtidig kan du få feedback på layout og indhold generelt.
 4. Hvis dit CV både skal bruges i printet version og på internettet, så husk at tilpasse det. Sender du dit CV online, så husk at sende det som en PDF. Dermed kan der ikke rettes i det, og samtidig undgår du røde steger under de ord, som word ikke genkender.
 5. Sender du dit CV online, kan du eksempelvis lave hyperlinks til steder, du har arbejdet eller referere til opgaver, du har udført.

Interview

5 hurtige:

 1. Job Specs
  Læs job specifikationerne grundigt igennem og udpeg nøgleord i rollen som du kan snakke om under interviewet.
 2. Research
  Lav lidt research på virksomheden Hvad er deres produkter, hvem er deres klienter, hvordan er arbejdsmiljøet i virksomheden, hvilke lande er de repræsenteret i osv. Ved at lave lidt research på virksomheden kommer du sikkert på nogle spørgsmål som du også kunne tænke dig at få svar på under interviewet. Det giver altid gode point at stille spørgsmål og udvise interesse for virksomheden
 3. Interviewer
  Undersøg din interviewer For mere senior relateret jobs er det en rigtig god ide at lave lidt research på sin interviewer. LinkedIn er et rigtig godt sted at finde information. Igen udviser det at du er godt forberedt og er motiveret for et job hos dem

Praktiske oplysninger ved at flytte til Irland

Er du på udkig efter et job I udlandet, hvor du har muligheden for at bruge dine Skandinaviske sprogkundskaber? Hvis ja så er Irland noget for dig. Irland er Europas hovedsæde for nogle er verdens største virksomheder. Facebook, Google, LinkedIn, Apple, Ebay, Amazon, HP, IBM er bare et lille udvalg af de virksomheder som Irland huser. Det tager mindre end 2 timer at flyve til Irland og flybilletterne kan fås ned til 500kr for en returbillet.

Sprog jobs

At have et andet sprog end Engelsk er et stort plus hos de store virksomheder ude i Verden. Og specielt personer med skandinaviske sprogkundskaber er i høj kurs.

Hos Nordic Recruitment har vi stor fokus på Irland. Irland er hovedsæde for 18 ud af 20 af de største virksomheder i verden. IBM, Microsoft, Apple, Google, Linkedin, Paypal, Dell er alle repræsenteret i Irland.

Hvilke brancher kan jeg få arbejde i ?
Hos Nordic Recruitment beskæftiger vi os hovedsageligt med jobs indenfor IT, Salg og Service og Marketing. Disse brancher er utrolig brede og spænder fra at teste computerspil for EA, oprettelser af danske kampagner for Google, generere salg for diverse IT produkter til Kundeservice og IT support for nogle af de største amerikanske virksomheder på markedet. Alle disse jobs kræver at man som minimum taler et skandinavisk sprog.