Ansatte hos Nordic recruitment

Thomas Kimose Frandsen
Rekrutteringskonsulent hos Nordic Recruitment.

Jeg bor og har boet de sidste 2 år i Irland hvor jeg har arbejdet som Technical Analyst / Project leder for Amerikanske Colgate Palmolive. Jeg har været i IT branchen i snart 15 år. Jeg startede som helt ung med en masse 1 og 2 line support. De seneste 10 år har jeg hovedsageligt været involveret i IT-projekter samt netværk og system administration.

At kunne give unge mennesker i Danmark og andre Skandinaviske lande muligheden for at få noget international erfaring , lære en ny kultur at kende og skabe bedre jobs til unge mennesker som ønsker at opleve verden, har været min drivkraft til at starte Nordic Recruitment.

At kunne skrive på sit CV at du har haft et job i udlandet, viser ikke blot at du er villig til at investere i din karriere, men også at du er nysgerrig på hvordan virksomhederne opererer i andre lande. Dette giver dig uvurderlig erfaring i din fremtidige karriere både proffesionelt og privat.

Du kan kontakte mig om alt lige fra hvordan det er at bo og leve i udlandet, til hvem der vinder den engelske Premier League. Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med jobs indenfor IT og service.

Kontakt information:
Email: thomas@nordicrecruitment.com
Tlf: +353 85 782 0951
Sprog: Dansk og Engelsk

Timmy Kimose Frandsen
Marketing Manager og Rekrutteringskonsulent hos Nordic Recruitment.

Jeg er 30 år og arbejder i Danmark som selvstændig, hvor jeg står for Marketing samt SEO på en stor Web-shop pro-tools.dk.  Jeg er uddannet Web developer og har arbejdet med Website, SEO og Marketing i snart 6 år.

Min primære arbejdsopgave hos Nordic recruitment, vil være at føre dig igennem evt. spørgsmål om hjemmesidens funktionalitet, samt svare på alle spørgsmål du måtte have angående Nordic Recruitment. Derudover tager jeg mig af screening af kandidater, job interviews og general rådgivning i forbindelse med et job i udlandet.

Jeg glæder mig meget til at være med til at følge udviklingen hos Nordic recruitment, og hjælpe dig sikkert på vej mod dit nye eventyr.

Kontakt information:
Email: timmy@nordicrecruitment.com
Tlf: +45 60 171 191
Sprog: Dansk og Engelsk

Jonas linnig
Rekrutteringskonsulent hos Nordic Recruitment

Er uddannet rejsekonsulent tilbage i 2007 hos Viatravel, som er Danmarks største rejsebureau inden for erhvervsbranchen. Her har jeg oparbejdet færdigheder inden for salg og service som jeg efter bedste evne vil give videre til netop dig! Dette i håb om at du bliver klædt godt på til dit nye eventyr i udlandet.

Herudover har jeg til dagligt haft kontakt med udenlandske kunder hvilket har givet mig stor erfaring, både hvad angår kommunikation, men i den grad også indenfor kulturforståelse. Dette mener jeg er et vigtigt element når vi skal sende dig ud i den store verden.

Ser med stor glæde frem til at vejlede dig.

Kontakt information:
Email: Jonas@nordicrecruitment.com
Tlf: +45 29 764 531
Sprog: Dansk og Engelsk