Interview

Kæmpe TILLYKKE dit CV er fundet interessant for en virksomhed, og du er blevet inviteret til et interview. Dette betyder også at du er videre fra runde 1 og nu skal til at forberede dig på runde 2. Klap dig selv på skulderen.

Runde 2 er første interview med din forhåbentlig nye arbejdsgiver. Interviewet kommer til at foregå via Telefon eller Skype. I begge tilfælde er det vigtigt at der er ro omkring dig, dit udstyr har batteri og at der er god forbindelse.

Hos Nordic Recruitment sørger vi for at du er klædt på til dit interview. Vi har forberedt materiale som du kan bruge i din forberedelse til dit job interview. Om det er indenfor Salg og Service eller IT så har vi værktøjerne du har brug for. Husk at vi er her for dig. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du er altid meget velkommen til at kontakte os.

5 hurtige:

 1. Job Specs
  Læs job specifikationerne grundigt igennem og udpeg nøgleord i rollen som du kan snakke om under interviewet.
 2. Research
  Lav lidt research på virksomheden Hvad er deres produkter, hvem er deres klienter, hvordan er arbejdsmiljøet i virksomheden, hvilke lande er de repræsenteret i osv. Ved at lave lidt research på virksomheden kommer du sikkert på nogle spørgsmål som du også kunne tænke dig at få svar på under interviewet. Det giver altid gode point at stille spørgsmål og udvise interesse for virksomheden.
 3. Interviewer
  Undersøg din interviewer For mere senior relateret jobs er det en rigtig god ide at lave lidt research på sin interviewer. LinkedIn er et rigtig godt sted at finde information. Igen udviser det at du er godt forberedt og er motiveret for et job hos dem.
 4. Kend dig selv
  En af de vigtigste forberedelser du kan gøre er at kende dig selv og dit CV fuldstændig. Hovedparten af spørgsmål vil være relateret til dit CV. Jo bedre du kender dig selv jo mere vil du slappe af og nemt kunne svare på spørgsmål under interviewet.
 5. Øv dig
  Forbered dig på de spørgsmål som evt. Kunne blive stillet til et interview ud fra de job specifikationer som er i rollen, og i det udleveret materiale fra os. Stil dig gerne foran et spejl eller få en af vennerne eller veninderne til at lave nogle test interviews med dig.

Husk at det altid er de kandidater som er bedst forberedt som får jobbet